ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη με 7-1 επί της Σύρου 2002 η Κ14 του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Νίκη με 7-1 επί της Σύρου 2002 η Κ14 του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η ομάδα Κ14 του συλλόγου κατάφερε να πάρει σήμερα την 5η συνεχόμενη της νίκη καθώς επικράτησε με σκορ 7-1 επί της Σύρου 2002 και παρέμεινε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό ο Τσόπελας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας και μετά από δύο λεπτά ήρθε η σειρά του Τσιφούτη να σκοράρει, κάνοντας έτσι το 2-0, ενώ το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου έκανε ο Νταφούλης στο 17′.

Στο 2ο ημίχρονο, με το που πέρασε ως αλλαγή, ο Κατσικαλάκης έκανε το 4-0 για τον σύλλογο μας, ενώ ο Ρούτσι, μείωσε στο 40′ για τους Συριανούς σε 4-1.

Ο Τσόπελας έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα στο 46′ και αύξησε το δείκτη του σκορ στο 5-1, ενώ ο Ζουγανέλης στο 65′ έγραψε το 6ο γκολ για την ομάδα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 70′ ο Παπαδημητρίου με πλασέ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αρμακόλας

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ρουμελιώτης, Ασράμ, Ζουγανέλης, Κυριαζίδης, Ντάτσι, Κοντέλι, Παχατουρίδης, Μπεσίρι, Νταφούλης, Τσιφούτης, Τσόπελας

Αγωνίστηκαν και οι: Κατσικαλάκης, Παπαδημητρίου, Πετάι, Τόλιας, Μπάλα

Σύρος 2002 (Λώλης): Μολλάι, Μπαλόπητας, Χατζηδάκης, Μπαρμπαρήγος, Μιχάλοβιτς, Ρούτσι, Τρόκα, Αλουσάι, Λελάι, Σελαμάι, Οστέζ

Αγωνίστηκαν και οι: Βενιέρης, Αρακάς, Τόσκα, Σαργκανάκης, Μαραγκός

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.