ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη και ωραία μπάλα για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Νίκη και ωραία μπάλα για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Σπουδαία εμφάνιση απο τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο φιλικό με τον Πανναξιακό.

Τη δυνατότητα να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική τους κατάσταση είχαν Πανναξιακός και ΑΟ Μυκόνου, το πρωί της Κυριακής στο ΔΑΚ Νάξου.

Οι Μυκονιάτες ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Περιάλη στο 48′, δείχνοντας παράλληλα στοιχεία δουλεμένης ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, χωρίς ωστόσο, να έχει φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας που επιθυμεί το τεχνικό επιτελείο.

Από την άλλη, ο Πανναξιακός του Νόνι Λίμα, μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ Νάξου, και στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση, παρατάχθηκε ξανά με 4-4-2 στον αγωνιστικό χώρο σε σχήμα ρόμβου, δείχνοντας ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος και ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και… ενίσχυση.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

Στο α’ μέρος η Μύκονος μπήκε δυνατά και είχε δοκάρι μόλις στο 5′ μετά από σουτ του Παπαδόπουλου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι τους χωρίς να σημειωθεί η μεγάλη φάση του αγώνα πλην εκείνης του 32′ όταν ο Αλμπάνης βρέθηκε σε καλό σημείο όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 34′ το φάουλ του Αντώνη Πιτταρά δεν βρήκε στόχο αφού πέρασε από πολλά σώματα ενώ στο 40′ το σουτ Βιλλαντώνη πέρασε μόλις άουτ.

Στο 48 ‘ έγινε το 0-1, όταν ο Βαρουξής με πανέμορφη κάθετη πάσα βρήκε τον Αλεξανδρόπουλο και ο τελευταίος σούταρε, με τον Τσαϊλάκη να αποκρούει και τον Περιάλη σε κενή εστία να κάνει το 0-1.

Στο 50′ ο Αλμπάνης βρήκε τον Βαρουξή που έκανε ένα κοντρόλ και σούταρε με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 56′ ο Πανναξιακός έφτασε κοντά στο 1-1, όμως η κεφαλιά του Λιμπερτά μετά τη σέντρα του Καρούση πέρασε παράλληλα.

Στο 58′ το σουτ του Αλμπάνη βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσαϊλάκη που απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 60′ η Μύκονος έφτασε κοντά στο 0-2, όμως ο Μπομπάι δεν μπόρεσε από το ύψος του πέναλτι και με εξουδετερωμένο τον Τσαϊλάκη να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 63′ ο Καράι έκανε τη σέντρα από δεξιά, όμως ο Χριστοδουλάκης έδιωξε το γύρισμα του Μοσχονά.

Στο 68′ ο Περιάλης γύρισε τη μπάλα παράλληλα όμως ο Δάρρας δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 72′ ο Παπαδόπουλος πήρε από τον Κωστόπουλο τη… μπουκιά από το στόμα αφού πρόλαβε προτού ο έμπειρος στόπερ σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το φάουλ του Αντώνη Πιτταρά.

Στο 74’ ο ΑΟ Μυκόνου έχασε σημαντική ευκαιρία, αφού ο Γιώργος Περιάλης έκανε ωραία ατομική ενέργεια προσπερνώντας όποιον βρήκε μπροστά του όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Ζαράνης με βοηθούς τους Βακόνδιο και Χατζόπουλο.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νόνι Λίμα) Τσαϊλάκης, Καραφυλλίδης (58′ Καράι), Πιτταράς (58′ Μοσχονάς), Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Καφεντζής, Στρατούρης (62′ Βαθρακοκοίλης), Πιτταράς Α., Βιλλαντώνης (58′ Μπονιάκης), Καρούσης, Λιμπερτάς (79′ Λογοθέτης).

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης) Σαββόπουλος (57′ Χριστοδουλάκης),Βλαχόπουλος (69′ Κανιούρας), Παπαδόπουλος, Μπαλλής, Καρατζάς (46′ Πεϊδης), Κρίτσας, Βαρουξής, Αλεξανδρόπουλος, Περιάλης, Αλμπάνης (61′ λ.τρ. Δάρρας), Ηλίας (46′ Μπομπάι)

πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.