ΤΟΠΙΚΑ

Νίκη για τον ΑΟ Μυκόνου στον Κόρφο

Νίκη για τον ΑΟ Μυκόνου στον Κόρφο

Μία ακόμα νίκη κατάφερε να πάρει ο Α.Ο. Μυκόνου απέναντι στον ΑΟ Πάρου με 1-0, επιστρέφοντας στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό πως θέλουν τη νίκη πιέζοντας προκειμένου να προηγηθούν πρώτοι στο σκορ, κάτι το οποίο έγινε στο 35ο λεπτό όταν και μετά από μια πολύ καλή ατομική προσπάθεια του Αλεξανδρόπουλου έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή και νεαρός αμυντικό Αχμετάι με πλασέ από κοντινή απόσταση έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 2ο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε πολύ, όμως ο ΑΟ Πάρου που είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ και κάποιες πολύ καλές ατομικές προσπάθειες.

Ο προπονητής του Α.Ο. Μυκόνου από την άλλη έδωσε ευκαιρίες και σε άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της ομάδας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας και βοηθούς τους κ.κ. Ζαράνη και Δρόσο

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Μπουρντένης, Μπαλλής, Πάππα (46′ Δήμα), Καρατζάς (64′ Μπαϊρακτάρι), Αχμετάι, Αλεξάνδροπουλος, Καραϊνδρος, Ραζάκ, Αλμπάνης (69′ Χόντζα), Βαρουξής, Σουλιώπουλος (78′ Παπαδόπουλος)

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χαρίστος, Πάπα, Χερουβείμ, Μπέτσα, Τσαντάνης, Άλλκο, Σκανδάλης (80′ Φλέσσας – Δρακάκης), Γαβαλάς, Σαρρής Αν. (62′ Ζουράτι), Λουκής (58′ Κούτσα Ρολάνς), Σαρρής Γ.

Δείτε τη σχετική αναμετάδοση του αγώνα από το sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.