ΤΟΠΙΚΑ

NewYorkBest.Network: Ο ιστότοπος που “ενώνει” τις επιχειρήσεις Νέας Υόρκης και Νοτίου Αιγαίου!

NewYorkBest.Network: Ο ιστότοπος που “ενώνει” τις επιχειρήσεις Νέας Υόρκης και Νοτίου Αιγαίου!

Ο Όμιλος Συμβούλων MTC Group, με πολυετή παρουσία στην προώθηση τουριστικών προορισμών της χώρας, με έδρα την Αθήνα και η εταιρεία συμβούλων New York and London Networking με έδρα το Λονδίνο ανακοινώνουν τη λειτουργία του νέου διαδικτυακού τόπου δικτύωσης Newyorkbest.network.

Το Newyorkbest.network είναι ένα πρόγραμμα προώθησης και δικτύωσης μεταξύ των καλύτερων Ελληνικών και Αμερικάνικων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Νέα Υόρκη και στο Νότιο Αιγαίο.

Μέσα από την πλατφόρμα οι επιχειρήσεις θα μπορούν να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα ευρύ κοινό και να συνάπτουν συνεργασίες μεταξύ τους.

Όραμά του είναι να αναδείξει την ελληνική επιχειρηματικότητα εντός και εκτός συνόρων και αποστολή του είναι να φέρει κοντά τις επιχειρήσεις αυτές ώστε να διευκολύνει τη σύναψη συνεργασιών μεταξύ τους.

Ήδη στην πλατφόρμα του βρίσκονται πάνω από 100 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Νέα Υόρκη και το Νότιο Αιγαίο έπειτα από συμφωνία με τον καταξιωμένο oδηγό Hellenic Golden Directory New York and Metropolitan city και το επιτυχημένο πρόγραμμα προώθησης του πολυτελούς τουριστικού προϊόντος των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, MykonosSantoriniParosAegean Islands Promo.

Στο άμεσο μέλλον, αναμένεται να προστεθούν περισσότερες επιχειρήσεις από Νέα Υόρκη καθώς και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

“Μέσα από την πολυετή παρουσία μας στην αμερικάνικη αγορά για την προώθηση των πελατών μας, εντοπίσαμε το ενδιαφέρον για προώθηση συνεργασιών και σύναψη συμφωνιών μεταξύ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε Νέα Υόρκη και Ελλάδα και πιστεύουμε ότι το Newyorkbest.network θα εξελιχθεί σε ένα σημαντικό μέσο προώθησης και δικτύωσης τα επόμενα χρόνια.”, δήλωσε ο κ. Νότης Μαρτάκης, πρόεδρος του Ομίλου Συμβούλων MTC Group.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.