BUSINESS

New York Times για Μύκονο, Ίο και Σαντορίνη: “Τα νησιά του πάρτι θέλουν να… ηρεμήσουν”

New York Times για Μύκονο, Ίο και Σαντορίνη: “Τα νησιά του πάρτι θέλουν να… ηρεμήσουν”

Ένα εκτενές άρθρο-αφιέρωμα σε τρία κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων, τη Μύκονο, την Ίο και τη Σαντορίνη, φιλοξενούν οι New York Times στην ηλεκτρονική τους έκδοση.

Στο άρθρο φιλοξενούνται δηλώσεις από ανθρώπους του τουρισμού που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, που προσφέρουν κάτι διαφορετικό από πάρτι και διασκέδαση μέχρι το πρωί, όπως ήρεμες διακοπές με καλό φαγητό, καλό κρασί και ξεκούραση, “να γυρίσουμε στο σπίτι μας πιο… υγιείς” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν ήταν ο κ. Άγγελος Μιχαλόπουλος και η σύζυγός του κα. Βασιλική Πετρίδου, που τα τελευταία χρόνια ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Ίο. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ξενοδοχειακή μονάδα Calilo, που προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό από την ξέφρενη διασκέδαση για τη νεολαία, για την οποία είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες η Ίος.

Calilo resort on Ios – Maria Mavropoulou for The New York Times

“Πολλοί από τους πελάτες μας λένε πως όταν έρχονται εδώ είναι σαν να ζουν ένα παραμύθι. Μπορούν να είναι και πάλι παιδιά. Οι περισσότεροι έρχονται στην Ελλάδα για τις πισίνες, τα πάρτι και τη νυχτερινή διασκέδαση. Εμείς θέλουμε να… σπάσουμε αυτό τον κύκλο” αναφέρει χαρακτηριστικά η κα. Πετρίδου.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και σε αντίστοιχες ξενοδοχειακές μονάδες σε Μύκονο και Σαντορίνη, όπου οι ιδιοκτήτες τους αναφέρονται και αυτοί στην προσπάθεια που γίνεται να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό, την ηρεμία, την ξεκούραση και την πολυτέλεια που όλο και περισσότεροι πλέον αναζητούν στις διακοπές τους σε αυτά τα νησιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.