ΤΟΠΙΚΑ

Νέος λιμενάρχης στη Μύκονο

Νέος λιμενάρχης στη Μύκονο
Έγινε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Λιμεναρχείο
                                                               
Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου σε μια σεμνή τελετή στο Λιμεναρχείο Μυκόνου και μέσα σε κλίμα ιδιαίτεραευχάριστο πραγματοποιήθηκε η παράδοση παραλαβή του Λιμεναρχείου Μυκόνου από τον Πλοίαρχο κ. Παναγιώτη Καραμήτσα στον Νέο Λιμενάρχη πλέον τον Αντιπλοίαρχο κ. Πέτρο Δαλμυρά.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία προσώπων της Δημοτικής Αρχής, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού.

Ειδικότερα, από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής το Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου και οι Αντιδήμαρχοι κα. Ειρήνη Γρυπάρη και κ. Αλέξανδρος Κουκάς.

Παρούσα ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κα. Ελένη Καλπουρτζή.

Επιπλέον, παρευρέθηκαν η Ειρηνοδίκης Μυκόνου, ο Διοικητής της 6ης ΜΣΕΠ, ο Διοικητής της Αστυνομίαςκαθώς και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Παρόντες επίσης ήταν όλο το προσωπικό του λιμενικούκαθώς και συνεργάτες του Λιμεναρχείου.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Καραμήτσα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο νησί της Μύκονου με μεγάλη επιτυχία ως Λιμενάρχης και να ευχηθώ με τη σειρά και στο νέο μας Λιμενάρχη, κ. Δαλμυρά, καλή σταδιοδρομία στη νέα του θέση και να ανταπεξέλθει επιτυχώς σε όλες τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει»!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.