ΤΟΠΙΚΑ

Νέος εντεταλμένος σύμβουλος Χωροταξικού σχεδιασμού του Δήμου Μυκόνου ο Σπύρος Αποστόλου

Νέος εντεταλμένος σύμβουλος Χωροταξικού σχεδιασμού του Δήμου Μυκόνου ο Σπύρος Αποστόλου
Η εξαιρετική δουλειά του Σπύρου Αποστόλου σε ένα δύσκολο κομμάτι επιβραβεύεται με μια σημαντική θέση για το μέλλον της Μυκόνου

Ορίζει τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σπυρίδωνα Αποστόλου του Ματθαίου ως Εντεταλμένο Σύμβουλο Χωροταξικού Σχεδιασμού του Δήμου Μυκόνου, με θητεία που διαρκεί έως το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας.
Αναθέτει, χωρίς αμοιβή, την εποπτεία και το συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών του Δήμου, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, της διαδικασίας συνδρομής του Δήμου για την εκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού σχεδίου (ΕΠΣ) του Δήμου Μυκόνου, το οποίο αποτελεί σύνθετο έργο που περιλαμβάνει αφενός, διαδικασίες κατάρτισης και έγκρισης των απαραίτητων μελετών και αφετέρου, συμμετοχικές διαδικασίες γνωμοδοτήσεων και κοινωνικές διαβουλεύσεις επί του περιεχομένου του ΕΠΣ που εξασφαλίζουν το δημοκρατικό χωρικό προγραμματισμό και τον οριζόντιο συντονισμό της διοίκησης σε συνάρτηση με τους ειδικότερους στόχους του συγκεκριμένου ΕΠΣ.
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος θα συνεργάζεται με το Τεχνικό Επιμελητήριο, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τους μελετητές του ΕΠΣ, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους αρμόδιους κατά περίπτωση και κατά αρμοδιότητα Αντιδημάρχους, με τα Συμβούλια των Κοινοτήτων, τις Επιτροπές του Δήμου και τις Διοικήσεις των Νομικών Προσώπων του Δήμου, το Γενικό Γραμματέα και τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων του Δήμου, για τις ως άνω αναφερόμενες αρμοδιότητες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.