ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέος αντιδήμαρχος Μυκόνου ο Αλέκος Κουκάς

Νέος αντιδήμαρχος Μυκόνου ο Αλέκος Κουκάς
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με μια κίνηση ματ ορίζει αντιδήμαρχο έναν πραγματικό εργάτη του Δήμου

Μια κίνηση με τεράστια σημασία πολιτική αλλά και αναγνώρισης στους κόπους τους αγώνες και τις προσπάθειες είναι η απόφαση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά να ορίσει αντιδήμαρχο τον Αλέκο Κουκά πρόεδρο και ψυχή του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Τον άνθρωπο που έβαλε κυριολεκτικά πλάτη στη Μύκονο ώστε να είναι καθαρή και που δούλεψε με νύχια και με δόντια σε έναν νευραλγικό τομέα αυτόν της καθαριότητας χρόνια τώρα και που ο δήμαρχος αναγνωρίζει απόλυτα τις προσπάθειες του.

Ο δήμαρχος στέλνει παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους πως όποιος εργάζεται και παλεύει για το καλό του Δήμου στο τέλος ανταμείβεται με κάθε τρόπο αλλά και στους αφοσιωμένους του συνεργάτες που είναι δίπλα του.

Πιστός εργάτης και αγωνιστής για τα κοινά του δήμου Μυκόνου ο Αλέκος Κουκάς που ουδέποτε στο παρελθόν αναζήτησε οφίτσια στην δημοτική αρχή, δεν πρόδωσε την αγάπη και τον αγώνα του για το νησί, φέρθηκε με αξιοπρέπεια στην τοπική κοινωνία και στους κατοίκους και τους επισκέπτες , με έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της φιλοξενίας αλλά και του αλτρουισμού στην καθημερινότητα του δήμου Μυκόνου χρίζεται αντιδήμαρχος σε μια κομβική στιγμή.

Ο δήμαρχος δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι πρόθυμος να συνεχίσει με πιστούς στρατιώτες και συνεργάτες του που εκτίμησαν και εκτιμούν το έργο που έχει επιτελέσει στη Μύκονο μια πενταετία σχεδόν.

Η τοπική κοινωνία του νησιού αντιλαμβάνεται απόλυτα τον ρόλο και την προσφορές όλων στην διάρκεια της δημαρχιακής θητείας.

Επιβραβεύει τους εργάτες και τιμωρεί τους καιροσκόπους και όσους έπαιξαν η θα επιχειρήσουν να παίξουν παιχνίδια με την νοημοσύνη των πολιτών.

Οι εκλογές πλησιάζουν και η κίνηση του δημάρχου να επιβραβεύσει έναν άνθρωπο που δίνει την ψυχή του για το νησί μόνο θετικό αντίκτυπο έχει στην τοπική κοινωνία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.