ΤΟΠΙΚΑ

Νέοι άνθρωποι, νέες απόψεις με όραμα για το νησί δίπλα στον δήμαρχο

Νέοι άνθρωποι, νέες απόψεις με όραμα για το νησί δίπλα στον δήμαρχο
Η Αργυρούλα Δόνγκα-Συριανού συστρατεύεται δίπλα στον Κωνσταντίνο Κουκά

Μακριά από το παλιό και το φθαρμένο που έχει ταλαιπωρήσει το νησί χρόνια ολόκληρα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς σε καθημερινή βάση  παρουσιάζει νέους ανθρώπους στην ομάδα του με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για προσφορά στον τόπο τους, σε διάφορους τομείς της επαγγελματικής δραστηριότητας.

Η Αργυρούλα Δόνγκα-Συριανού μητέρα δυο παιδιών εργάζεται στον τομέα του εμπορίου και θα είναι δίπλα στον δήμαρχο Κουκά στην επερχόμενη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Αναφέρει ο δήμαρχος χαρακτηριστικά:

«Η Αργυρούλα Δόνγκα-Συριανού με παππού μεταλλωρύχο της ΜΥΚΟBAR από την Άνω Μερά είναι παντρεμένη με 2 παιδιά και ζει με την οικογένεια της στη Λαγκάδα. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα του εμπορίου. Είναι Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και έχει επιτελέσει σπουδαίο έργο στην εξυγίανσή της, στην ανακαίνιση των σχολικών κτιρίων, στους σχολικούς εξοπλισμούς και γενικά στην εύρυθμη λειτουργία της σχολικής επιτροπής. Συστρατεύεται μαζί μας για να συνεχιστεί το σημαντικό έργο στα σχολεία που πάνε τα παιδιά μας! #protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.