ΤΟΠΙΚΑ

Νέο ταχύπλοο στην γραμμή της Μυκόνου από σήμερα.

Νέο ταχύπλοο στην γραμμή της Μυκόνου από σήμερα.

Ειδικότερα η Fast Ferries δρομολογεί από τις σήμερα το ταχύπλοο Thunder καθημερινά στις 12:00 από τον Πειραιά για Σύρο – Μύκονο και Νάξο. Το «Thunter» έχει μεταφορική ικανότητα 1068 επιβατών και 210ΙΧ αυτοκινήτων.

To «Thunter» το αγόρασε η Fast Ferries τον Σεπτέμβριο του 2019 και μετά από μία περίοδο αναγκαίων εργασιών μετασκευής, δρομολογείται, για πρώτη φορά φέτος στα ελληνικά νερά καθώς πέρυσι λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις που επέβαλε ο κορονοϊός δεν ήταν δυνατή η δρομολόγηση του.

H Fast Ferries δρομολογεί επίσης και πάλι το ανανεωμένου επιβατηγό οχηματαγωγό ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π στο οποίο έχουν εγκατασταθεί πλέον νέες μηχανές ΜΑΚ, αποδοτικότερες και φιλικότερες προς το περιβάλλον, αλλά και νέοι άξονες και προπέλες μεταβλητού βήματος της Wartsila. Το μεταφορικής ικανότητας 1.200 επιβατών και 220 ΙΧ αυτοκινήτων πλοίο θα ταξιδεύει καθημερινά από τη Ραφήνα στις 08:05 για Τήνο – Μύκονο και Νάξο, ενώ από 5/7 έως 6/9 στα δρομολόγια προστέθηκε και το Κουφονήσι.

Τέλος, τα Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π & FAST FERRIES ANDROS που χειμώνα και καλοκαίρι εξυπηρετούν σταθερά την γραμμή Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου θα προσφέρουν και αυτό το καλοκαίρι 2-3 αναχωρήσεις καθημερινά, ενώ Σάββατα και Κυριακές από 1/7 θα υπάρχει προέκταση του πρωινού δρομολογίου και στην Πάρο.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Fast Ferries με τις κινήσεις αυτές η εταιρεία προσδοκά να διατηρήσει και να ενισχύσει την σταθερή της θέση στην ακτοπλοΐα, παρά τις δυσκολίες που διαφαίνεται να έχει και αυτή η σαιζόν εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.