ΤΟΠΙΚΑ

Νέο σύστημα αφαλάτωσης για την παραγωγή επιπλέον νερού στη Μύκονο

Νέο σύστημα αφαλάτωσης για την παραγωγή επιπλέον νερού στη Μύκονο
Τιτάνια προσπάθεια απο τους ανθρώπους της Δημοτικής αρχής για το θέμα της υδροδότησης της Μυκόνου.

Ένα χρόνιο πρόβλημα για την Μύκονο , όπως σχεδόν για το σύνολο των ελληνικών νησιών κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αυτό της υδροδότησης.

Αρκετές φορές οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στη Μύκονο το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που το νησί βουλιάζει από επισκέπτες και με δεδομένο το θέμα των υποδομών αλλά και της απουσίας του κεντρικού κράτους που καμία βοήθεια δεν προσφέρει στις τοπικές αρχές, το θέμα παίρνει διαστάσεις βόμβας καθώς κάθε λίγο και λιγάκι ξεμένουν από αποθέματα οι κάτοικοι.

Ο Δήμος Μυκόνου κάνει προσπάθειες μεγάλες για το ζήτημα της υδροδότησης και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζει την νέα αφαλάτωση για την παραγωγή επιπλέον νερού που θα βοηθήσει τους κατοίκους του νησιού τα μέγιστα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.