ΤΟΠΙΚΑ

Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο εγκρίθηκε στη Μύκονο

Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο εγκρίθηκε στη Μύκονο

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία στο Άνω Κουφονήσι και στη Μύκονο.

Nα σημειωθεί ότι η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ATHENS STAY GROUP, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 4 αστέρων, δυναμικότητας 16 δωματίων των 49 κλινών στην περιοχή Χαροκόπου στο Άνω Κουφονήσι, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.348.540,62 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.348.540,62 ευρώ.

Νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μύκονο

Παράλληλα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΒΕΛΑΝΟΣ ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 30 δωματίων των 70 κλινών στη θέση Τούρλος της Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 3.498.266 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 3.498.266 ευρώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.