ΤΟΠΙΚΑ

Νέο κύμα κακοκαιρίας: Έντονες βροχές και άνεμοι 10-11 μποφόρ

Νέο κύμα κακοκαιρίας: Έντονες βροχές και άνεμοι 10-11 μποφόρ
Τα φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν τις Κυκλάδες

Τα φαινόμενα της νέας σύντομης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξουν τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα κατά τη διάρκεια της Τρίτης, θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Οι εντάσεις των ανέμωνστο νότιο και νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τα 10 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα τοπικά και τα 11 μποφόρ, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (EAA).

Την Τρίτη οι βροχές και οι καταιγίδες που θα εκδηλωθούν κυρίως στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, αναμένονται κατά τόπους ισχυρές και ενδεχομένως να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Βόρειας Κρήτης με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Meteo.gr: Αναμενόμενη θέση βαρομετρικού χαμηλού  και φαινόμενα. Δευτέρα 14/01 - Τρίτη 15/01 2019.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.