ΤΟΠΙΚΑ

Νέο Κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Άνω Μερά Μυκόνου

Νέο Κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Άνω Μερά Μυκόνου

Η αλυσίδα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με περισσότερα από 450 καταστήματα πανελλαδικά, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία ανάπτυξης και επέκτασης σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να παρέχει σε όλο και περισσότερους Έλληνες καταναλωτές την ξεχωριστή ποιότητα και φροντίδα που χαρακτηρίζει κάθε της σημείο εξυπηρέτησης. Έχοντας ξεκινήσει αυτή την πορεία το μακρινό 1948, με την ίδρυση του πρώτου καταστήματος από τον Ανδρέα Κρητικό στην Αίγινα, σήμερα, με ιδιαίτερα χαρά έρχεται να ανακοινώσει την άφιξή της σε ένα εμβληματικό ελληνικό νησί για όλο τον πλανήτη, τη Μύκονο.

Τα εγκαίνια του νέου ΚΡΗΤΙΚΟΥ στην Άνω ΜεράΜυκόνου θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουνίου, στις 7:30το απόγευμα. Εκεί, σε ένα κατάστημα που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τα αισθητικά και αρχιτεκτονικά standards του νησιού, οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες και οι επισκέπτες της Μυκόνου θα έχουν τη δυνατότητα – μαζί με πολλές εκπλήξεις – να απολαύσουν για πρώτη φορά τη μοναδική εμπειρία αγορών από έναν ΚΡΗΤΙΚΟ. Με τις αποκλειστικές προτάσεις επιλεγμένων προϊόντων Ελλήνων Παραγωγών της σειράς «Θησαυροί της Ελλάδας», την πλούσια γκάμα επιλογών σε όλα τα είδη, την έμφαση στην υψηλή ποιότητα παντού και την όλο έγνοια, ανθρώπινη εξυπηρέτηση να συνθέτουν μία εμπειρία φιλοξενίας και φροντίδας που μόνο ένας φίλος μπορεί να προσφέρει. Ένας φίλος ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που είναι πλέον κάθε μέρα δίπλα και στους ανθρώπους της Μυκόνου.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.