ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέο επιχειρησιακό σχέδιο για την Μύκονο

Νέο επιχειρησιακό σχέδιο για την Μύκονο

Έναν καινούργιο επιχειρησιακό σχεδιασμόασφαλείας για τα δυο νησιά που σηκώνουν το καλοκαίρι ένα μεγάλο κομμάτι του τουρισμού – τη Μύκονο και τη Σαντορίνη – αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία

Σε συσκέψεις επιτελών της Κατεχάκη υπό το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αποφασίστηκε η μετάθεση 80 αστυνομικών στην Μύκονο και 40 στη Σαντορίνη.

Μάλιστα, θα αποτελούν πια οργανική δύναμηστα νησιά και όχι έκτακτες ενισχύσεις λόγω καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, στα δυο νησιά θα αναβαθμιστεί η γενική διοίκηση, καθώς τώρα υπάρχει μόνο από ένα αστυνομικό τμήμα με ανώτερο βαθμό του αστυνόμου Α.

Συγκεκριμένα θα μετατραπεί σε αστυνομικήδιεύθυνση και ο διοικητής τους θα φέρει το βαθμό του διευθυντή.

Οι κλοπές οι ληστείες αλλά και γενικότερα η εγκληματικότητα που παίρνει την… ανιούσα το καλοκαίρι στα δυο νησιά.

Ειδικά φέτος η αστυνομία θα πρέπει να έχει υπό την εποπτεία της και τους ελέγχους για τους ασυνείδητους που παραβιάζουν τους έκτακτους όρους λειτουργίας των καταστημάτων, όπως έγινε άλλωστε πριν μερικές ημέρες σε γνωστό παραλιακό μαγαζί στη Μύκονο το οποίο τελικά έκλεισε και του υποβλήθηκε και αυστηρό πρόστιμο.

Παράλληλα όμως για τους δυο επόμενους μήνες θα μετακινηθούν στα νησιά αυτά και έμπειροι Αξιωματικοί από το τμήμα ληστειών της Ασφάλειας Αττικής για να αντιμετωπίσουν ερευνητικά οποιαδήποτε υπόθεση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.