ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 48χρονος από επίθεση μελισσών

Νεκρός 48χρονος από επίθεση μελισσών
Δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο

Τραγικό τέλος είχε ένας νέος άνθρωπος σε περιοχή της Ζακύνθου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ένα σμήνος μελισσών και τα δεκάδες τσιμπήματα του προκάλεσαν αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει πριν φτάσει στο νοσοκομείο!
Θύμα του τραγικού συμβάντος ήταν ένας 48χρονος κάτοικος της κοινότητας Ρομιρίου, τον οποίο τα συγγενικά του πρόσωπα έβαλαν αμέσως σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο Γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου. Μάλιστα, ένα περιπολικό προηγήθηκε ανοίγοντας δρόμο για να φτάσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα.
Μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο, ο 48χρονος εισήχθη αμέσως στα Επείγοντα, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς ότι είχε ήδη χάσει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους συγγενείς του να βυθίζονται στο πένθος από τον ξαφνικό χαμό του.
πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.