ΤΟΠΙΚΑ

Νέες πτήσεις για Μύκονο από την Air France

Νέες πτήσεις για Μύκονο από την Air France

Σύνδεση με ελληνικούς προορισμούς προσφέρουν τρία από τα πέντε νέα θερινά δρομολόγια που εντάσσει στο πρόγραμμα της για το καλοκαίρι του 2020 η Air France, οι δύο εξ αυτών είναι η Μύκονος και η Σαντορίνη. 

Αναλυτικά το δρομολόγιο Παρίσι-Charles de Gaulle (CDG) – Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 (174 θέσεις) από τις 13 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου. Το δρομολόγιο Παρίσι-CDG – Σαντορίνη κάθε Τετάρτη με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 (174 θέσεις) από τις 13 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου και το δρομολόγιο Παρίσι-CDG – Μύκονος κάθε Δευτέρα και Τετάρτη με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 (174 θέσεις) από τις 13 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου.

Τα καλοκαιρινά δρομολόγια έχουν ήδη ενταχθεί στα συστήματα κρατήσεων και οι επιβάτες μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους μέσα από την ιστοσελίδα airfrance.gr είτε μέσω τουριστικών γραφείων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.