ΤΟΠΙΚΑ

Νέες πτήσεις από Μύκονο προς Ιταλία

Νέες πτήσεις από Μύκονο προς Ιταλία
Από τον Ιούλιο μια φορά την εβδομάδα νέο δρομολόγιο Μύκονος-Νάπολη

Τρία νέα δρομολόγια από Σαντορίνη προς Μιλάνο (Bergamo) και από Κέρκυρα και Μύκονο προς Νάπολη, ανακοίνωσε η Ryanair για το πρόγραμμα θερινών πτήσεων του 2020.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις Σαντορίνη-Μιλάνο θα έχουν συχνότητα μια φορά την εβδομάδα και θα ξεκινήσουν το Μαϊο.

Το δρομολόγιο Κέρκυρα – Νάπολη θα πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα και το Μύκονος – Νάπολη, μία φορά, με έναρξη το Ιούλιο του 2020.

Σύμφωνα με υπολογισμούς της Ryanair, η εταιρία με πάνω από 150 δρομολόγια συνολικά, στο θερινό πρόγραμμά της θα μεταφέρει 6,6 εκατ. επιβάτες και θα στηρίξει 4.950 θέσεις εργασίας στα 13 ελληνικά αεροδρόμια στα οποία δραστηριοποιείται.

Οι κρατήσεις για τα νέα δρομολόγια μπορούν να πραγματοποιηθούν για ταξίδια έως τον Οκτώβριο του 2020.

Με αφορμή την ανακοίνωση των νέων συνδέσεων, ο αερομεταφορέας προσφέρει μειωμένα εισιτήρια που ξεκινούν από 14,99 ευρώ για ταξίδια μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2020, για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου.

toronosnews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.