ΤΟΠΙΚΑ

Νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στις Κυκλάδες

Νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία στις Κυκλάδες
  • Στα σκαριά” βρίσκεται νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ίο. Το έργο αφορά στην ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων, 40 κλινών. Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται σε ακίνητο επιφάνειας 10 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Κάλυκας – Τσακώνι του Δήμου Ιητών. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Δρομολογείται διπλή επένδυση για νέα ξενοδοχεία στα Κουφονήσια. Η πρώτη επένδυση αφορά στην αλλαγή χρήσης υπάρχουσας διώροφης οικοδομής με υπόγειο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων και επέκτασή του. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο που βρίσκεται σε έκταση 4,8 περίπου στρεμμάτων. Η δεύτερη επένδυση αφορά στην αλλαγή χρήσης κτιρίων Α, Β και Γ σε ξενοδοχείο 3 αστέρων και επέκτασή του. Το ξενοδοχείο αυτό θα γίνει σε ακίνητο έκτασης 4,4 περίπου στρεμμάτων. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Εγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Αντίπαρο. Το έργο αφορά στη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 3 αστέρων με πισίνες, εσωτερικό εξώστη και υπόγειο. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 1 περίπου στρέμματος στην περιοχή Άγιος Γεώργιος, στην Αντίπαρο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Πάρου. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • “Πράσινο φως” δόθηκε για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων (επιπλωμένα διαμερίσματα). Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 5,2 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή “Μικρή Βίγλα” ή “Πολίχνη” Σαγκρίου, στη Νάξο. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Στα σκαριά βρίσκεται νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σχοινούσα. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου 5άστερου ξενοδοχείου, δύο ορόφων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 6,88 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Λαγκάδι, στη Σχοινούσα και η υλοποίηση του έχει ήδη προεγκριθεί από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Εγκρίθηκε νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Πάρο, αφού εκδόθηκε η σχετική οικοδομική άδεια από την ΥΔΟΜ του Δήμου Πάρου. Το έργο αφορά στην κατασκευή νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 80 κλινών, με εστιατόριο, πισίνα και εσωτερικό και εξωτερικό γυμναστήριο. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 19 περίπου στρεμμάτων στη Νάουσα της Πάρου. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • «Στα σκαριά» βρίσκεται νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Σίφνο, το οποίο θα γίνει σε έκταση 6,2 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Σκαλωτό Αρτεμώνα. Το έργο αφορά στη δημιουργία ξενοδοχείου 4 αστέρων με σουίτες, δυναμικότητας 9 κλινών, και πισίνα. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η προέγκριση οικοδομικής άδειας από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μήλου. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • “Πράσινο φως” έλαβε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στα Κουφονήσια. Το έργο αφορά στην ανέγερση ξενοδοχείου 3 αστέρων, δύο ορόφων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 8,21 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Κατηφορίδα Χαροκόπου, στο Άνω Κουφονήσι. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Μια ακόμη διπλή επένδυση για νέα ξενοδοχεία δρομολογείται, αυτή τη φορά στη Σαντορίνη. Η πρώτη επένδυση αφορά στην ανέγερση διώροφου ξενοδοχείου 20 κλινών με δύο υπόγεια και κολυμβητική δεξαμενή. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε οικόπεδο έκτασης 836 τ.μ. περίπου. Με τη δεύτερη επένδυση θα ανεγερθεί διώροφο ξενοδοχείο 20 κλινών με δύο υπόγεια, σε οικόπεδο έκτασης 831 τ.μ. Πρόκειται για όμορα οικόπεδα που βρίσκονται στην θέση “Περγερι”, στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • “Στα σκαριά” βρίσκεται νέο ξενοδοχείο στη Μήλο. Το έργο αφορά στην αλλαγή χρήσης κατοικίας σε ξενοδοχείο και την προσθήκη δόμησης και έχει ήδη λάβει τη σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μήλου. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 4,12 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Ψαθάδικα, Παναγία Χαλασμένη, στη Μήλο. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.

bizness.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.