ΤΟΠΙΚΑ

Νέες αφίξεις αστεριών του ποδοσφαίρου στη Μύκονο

Νέες αφίξεις αστεριών του ποδοσφαίρου στη Μύκονο
Παρέλαση αστέρων στον Κόρφο με νέα άφιξη τον Λιγκαρντ της Μάντσεστερ Γιουναιντεντ

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές εδώ και μέρες  –  Στην ιδιωτική του βίλα έχει φιλοξενήσει αρκετούς διάσημους αστέρες του ποδοσφαίρου

Παρέλαση αστέρων στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Μυκόνου έχει γίνει τον τελευταίο καιρό και ειδικότερα από τότε που επισκέφθηκε το «νησί των ανέμων» ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζέσι Λίγκαρντ.

Μάλιστα στην ιδιωτική του βίλα, ο Λίγκαρντ έχει φιλοξενήσει ανά διαστήματα και αρκετούς διάσημους αστέρες του ποδοσφαίρου.

Τελευταία επίσκεψη ήταν εκείνη του Αντνάν Γιανουζάι, πρώην συμπαίκτη του Λίγκαρντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δυο τους όπως ήταν αναμενόμενο δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την προπόνησή τους στο γήπεδο του νησιού.

NINTCHDBPICT000663130913
NINTCHDBPICT000663131789

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές έδω και μέρες αλλά συνεχίζει παράλληλα και την ατομική του προετοιμασία για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει της νέας χρονιάς.

NINTCHDBPICT000663131830
NINTCHDBPICT000663131834
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.