ΤΟΠΙΚΑ

Νέα παράνομα πάρτι σε βίλες της Μυκόνου.Οι αστυνομικές αρχές του νησιού ακούνε;

Νέα παράνομα πάρτι σε βίλες της Μυκόνου.Οι αστυνομικές αρχές του νησιού ακούνε;
Όργιο φοροδιαφυγής και διακίνησης ουσιών, μεγάλο το αντίτιμο για το εισιτήριο, καταγγελίες πολιτών του νησιού

Νέες και μάλιστα πολύ σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οργάνωση και διεξαγωγή παράνομων πάρτι σε βίλες και αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπήρξαν συγκεκριμένες καταγγελίες χωρίς όμως να ιδρώνει το αυτί κανενός για την ώρα.

Στη Μύκονο ευδοκιμούν διάφοροι τύποι επενδυτών  τους καλοκαιρινούς μήνες και παρά το γεγονός ότι και πέρσι το καλοκαίρι είχε ξεσπάσει μεγάλος σάλος για το θέμα, φέτος οι πληροφορίες που έρχονται βροχή  κάνουν λόγο για την διεξαγωγή ήδη παράνομων πάρτι σε βίλες και όλα αυτά κάτω από την ανοχή της αστυνομίας του νησιού.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα οι αστυνομικές αρχές του νησιού δρουν άμεσα και αποτελεσματικά στα περισσότερα  θέματα, στις καταγγελίες  των παράνομων πάρτι παρατηρείται μια κωλυσιεργία στις άμεσες δράσεις αλλά και αποφάσεις για να σταματήσουν και να συλληφθούν οι εμπλεκόμενοι άμεσα.

Τις τελευταίες μέρες επώνυμα προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου και κατήγγειλαν την διεξαγωγή τέτοιου πάρτι σε συγκεκριμένο σπίτι της Μυκόνου που έχει μάλιστα και ελικοδρόμιο και που σχετίζεται με την κοινωνία του νησιού πολύπλευρα και από το παρελθόν.

Είναι συγκεκριμένη βίλα στο νησί  την οποία γνωρίζουν καλά από τα προηγούμενα καλοκαίρια οι αρχές καθώς την είχαν μετατρέψει σε παράνομο κλαμπ από σπίτι οι ιδιοκτήτες τους.

Με την μέθοδο του αυτοφωράκια όταν οι αστυνομικές αρχές έκαναν ντου πέρσι σε συγκεκριμένο περιστατικό καταγγελίας, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες, παρουσίασαν τρίτο πρόσωπο ασιατικής καταγωγής που βρίσκονταν στην πατρίδα του  ως ιδιοκτήτη ώστε να μην τους ακουμπήσει ο νόμος.

Τα τρυκ όμως αυτά, μπροστά στο σοβαρό θέμα των παράνομων πάρτι στις βίλες ,εκεί που γίνεται παράλληλα και μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών, δεν μπορούν να πιάνουν για πολύ καιρό και θα πρέπει άμεσα, τόσο οι αστυνομικές αρχές όσο και το αρμόδιο υπουργείο να λάβουν σοβαρές αποφάσεις και να τιμωρήσουν τους πραγματικούς υπεύθυνους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το αντίτιμο που πλήρωναν όσοι πήγαν στο πάρτι ανέρχονταν στα 80 ευρώ το άτομο σε ένα όργιο φοροδιαφυγής να βρίσκεται σε εξέλιξη και σε αυτό το επίπεδο.

Παράλληλα είναι απορίας άξιο πως ενώ υπάρχουν καταγγελίες από πολίτες και όλοι βλέπουν και ακούν καθώς ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός που γίνονται αυτά τα πάρτι, οι αρχές επιτρέπουν να συνεχίζεται η παράνομη αυθαιρεσία.

Θα επανέλθουμε με διευθύνσεις και ονόματα…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.