ΤΟΠΙΚΑ

Νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά

Νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά
Κόντρα στο παλιό και το φθαρμένο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς παρουσιάζει τους συνεργάτες του

Με νέα παιδιά, επαγγελματίες με όρεξη για δημιουργία και προσφορά στον τόπο τους ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς παρουσίασε τον Γιώργο Πολυκανδριώτη έναν νέο άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει ,βέρο Μυκονιάτη(Ανωμερίτη).

Καπετάνιος και απόφοιτος της σχολής εμποροπλοιάρχων ο Πολυκανδριώτης μπαίνει για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο.

Γράφει ο δήμαρχος χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος Πολυκανδριώτης είναι γέννημα θρέμμα Ανωμερίτης. Απόφοιτος της σχολής εμποροπλοιάρχων ασκεί το σπουδαίο επάγγελμα του Καπετάνιου στην ελληνική ακτοπλοΐα. Γνωρίζει καλά τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο του, και δηλώνει πρόθυμος να αγωνιστεί και να συμβάλλει με κάθε τρόπο για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου του, της Μυκόνου. Η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο μας και εμπιστοσύνη προς τον Συνδυασμό μας, αποτελούν εγγύηση ότι όλοι μαζί θα πάμε τη Μύκονο ακόμα πιο ψηλά, εξασφαλίζοντας παρουσία και στήριξη σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς που μας αφορούν. Γιώργο, καλορίζικος!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.