ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέα μεταγραφή ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Νέα μεταγραφή ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο Αριστείδης Χριστοδουλάκης τερματοφύλακας νέα μεταγραφική κίνηση του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Δεν σταματά να ενισχύεται ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και στο πλαίσιο αυτό απέκτησε τον τερματοφύλακα Αριστείδη Χριστοδουλάκη από την ΑΝΩ ΜΕΡΑ.

Με γρήγορες ενέργειες του προέδρου Αλέκου Κουκά και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Θεοφίλου Παχατουρίδη ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ενισχύεται σε μια θέση που την είχε ανάγκη ώστε να έχει ο προπονητής της ομάδας περισσότερες επιλογές για την θέση του τερματοφύλακα.

Η αννακοίνωση του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ για την μετεγγραφή. «O Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου ανακοινώνει την απόκτηση του Άρη Χριστοδουλάκη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Α.Σ. Άνω Μερά. Ο 28χρονος τερματοφύλακας θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές οι παίχτες και οι φίλοι της ομάδας μας καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.»

Η προετοιμασία συνεχίζετε κανονικά για την ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο του Κόρφου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.