ΤΟΠΙΚΑ

Νέα δρομολόγια της Wizz Air προς Μύκονο από τις 8 Αυγούστου

Νέα δρομολόγια της Wizz Air προς Μύκονο από τις 8 Αυγούστου

Η ουγγρική αεροπορική εταιρία Wizz Air, προχωρά στην προσθήκη πτήσεων προς την Μύκονο και την Σαντορίνη, από τα αεροδρόμια του Dortmund και του Luton.

Πιο συγκεκριμένα, η Wizz Air έχει προγραμματίσει την εκκίνηση ενός νέου δρομολογίου από το Dortmund της Γερμανίας με προορισμό τη Μύκονο από τις 9 Αυγούστου. Θα χρησιμοποιείται ένα αεροσκάφος Airbus A320 και το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα.

Επιπλέον, η Wizz Air Βρετανίας θα προσθέσει 5 νέα δρομολόγια από το Luton του Λονδίνου προς ελληνικούς και ισπανικούς προορισμούς, τα οποία είναι διαθέσιμα προς κράτηση από την προηγούμενη εβδομάδα. Από τις 8 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται 2 εβδομαδιαία δρομολόγια προς τη Σαντορίνη με ένα αεροσκάφος Airbus A321.

Πηγή: money-tourism.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.