ΤΟΠΙΚΑ

Νέα δημοσκόπηση : Σαρωτικό προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ

Νέα δημοσκόπηση : Σαρωτικό προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ
Μέτρηση της GPO για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά δίνει στην πρόθεση ψήφου προβάδισμα στη ΝΔ με διαφορά σχεδόν 20 μονάδων

Μία νέα δημοσκόπηση δίνει στην πρόθεση ψήφου προβάδισμα στη ΝΔ με διαφορά σχεδόν 20 ποσοστιαίων μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες στην πλειοψηφία τους κρίνουν θετικά τα μέτρα ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν πως είμαστε στη μέση της υγειονομικής κρίσης.

Πρόκειται για μέτρηση της GPO για την εφημερίδα Παραπολιτικά και στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με διαφορά 19,8% από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα :

ΝΔ  41%
ΣΥΡΙΖΑ 21,2%
ΚΙΝΑΛ 6%
ΚΚΕ  4,5%
Ελληνική Λύση 4%
ΜΕΡΑ25 2,5%
Αλλο κόμμα 3,1%

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδεικνύεται καταλληλότερος πρωθυπουργός με 52,1% έναντι 23% του Αλέξη Τσίπρα ενώ το 82,4% κρινεί σωστά τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση και το 9,9% έχει αντίθετη άποψη.

Επίσης το 60,5% των πολιτών πιστεύει ότι βρισκόμαστε στη μέση της υγειονομικής κρίσης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.