ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Να μπει πλαφόν στις τιμές των καυσίμων στις Κυκλάδες ζήτησε η Περιφέρεια

Να μπει πλαφόν στις τιμές των καυσίμων στις Κυκλάδες ζήτησε η Περιφέρεια
Την επιβολή πλαφόν στην πώληση των καυσίμων σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα ζήτησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με αίτημα της προς το Υπουργείο

Tην ίδια ώρα, η τιμή πώλησης της αμόλυβδης σε αρκετά νησιά της περιοχής μας φθάνει και τα 2 ευρώ ανά λίτρο αναγκάζοντας έτσι τους καταναλωτές να βάλουν το χέρι βαθιά στη τσέπη, ακόμη και για τις πλέον αναγκαίες μετακινήσεις τους!
Η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει προς γενική δυσαρέσκεια των καταναλωτών, των επισκεπτών και των μονίμων κατοίκων στα νησιά. Όπως έγινε γνωστό, πρόσφατα, η Δ/νση Εμπορίου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ζήτησε την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, προτείνοντας να επιβληθεί πλαφόν στα νησιά σε ότι αφορά την πώληση και τις τιμές των καυσίμων.
Για το θέμα αναμένονται εξελίξεις, εφόσον βέβαια, το υπουργείο υιοθετήσει την πρόταση της Περιφέρειας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.