ΤΟΠΙΚΑ

Να γιατί η Μύκονος είναι και θα είναι η βασίλισσα του τουρισμού όσο και να την χτυπάνε

Να γιατί η Μύκονος είναι και θα είναι η βασίλισσα του τουρισμού όσο και να την χτυπάνε
Μεσημέρι Πέμπτης πρώτη μέρα του καλοκαιριού το αδιαχώρητο στο Γιαλό της Μυκόνου με όλα τα μαγαζιά να είναι γεμάτα τουρίστες

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με την Μύκονο που παρά το γεγονός ότι έχει δεχτεί τόνους λάσπης και από πολλές πλευρές δεν αφήνει τα σκήπτρα της βασίλισσας  του τουρισμού.

 

Χιλιάδες τουρίστες κατέκλυσαν τα μαγαζιά στο Γιαλό της Μυκόνου και τα σοκάκια μεσημέρι Πέμπτης πρώτη μέρα του καλοκαιριού και της τουριστικής σαιζόν.

Η κρουαζιέρα που την πολέμησαν με κάθε τρόπο ακόμα και πολιτικάντηδες του νησιού και που στηρίχτηκε από συγκεκριμένους ανθρώπους στη Μύκονο με έργα και πράξεις, κρατάει σε αυτή την δύσκολη περίοδο το νησί όρθιο και τα μαγαζιά γεμάτα που ήδη ξεκίνησαν να κάνουν τζίρους.

Οτι χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια αποδίδει καρπούς σήμερα και αυτή είναι μια συνθήκη που την βιώνουν άπαντες πλέον.

Αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί με την κοσμοσυρροή και τα γεμάτα μαγαζιά από τις κρουαζιέρες:

 

 

 

 

 

 

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.