ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«Να απαλλαγεί η πατρίδα μας από μια κυβέρνηση οπισθοδρόμησης»

«Να απαλλαγεί η πατρίδα μας από μια κυβέρνηση οπισθοδρόμησης»
Η ΝΟΔΕ Κυκλάδων στέλνει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα

Κάθε ημέρα αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι , η χώρα μας στην πιο δύσκολη περίοδο έχει στο τιμόνι της την χειρότερη Κυβέρνηση όλων των εποχών.
Το ψέμα , η συκοφαντία , η διπροσωπία και η ανικανότητα αντιμετώπισης σοβαρών θεμάτων στο έπακρο.

Έφτασε σε σημείο να χειρίζεται με πρωτοφανή ανικανότητα και τυχοδιωκτισμό ακόμη και τα εθνικά θέματα.

Χτές ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε την προεκλογική περίοδο και έδειξε και τον δρόμο που θα ακολουθήσει!!! Η κυβερνητική προπαγάνδα θα επιχειρήσει , για άλλη μια φορά , να κοροϊδέψει τους πολίτες με άδειες υποσχέσεις και μεγάλα ψέματα!!!. Τα υπόγεια του Μαξίμου θα αρχίσουν και πάλι να διακινούν λάσπη και βρώμικα ψέματα εναντίον των πολιτικών αντιπάλων. Υπεύθυνος για την τακτική αυτή της Κυβέρνησης είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός!!!.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεσκέπασε , χτες, τα μεγάλα ψέματα της κυβέρνησης και την κοροϊδία των πολιτών από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε , χτες , 3 φορές …( έταξε , συκοφάντησε ) ούτε λέξη όμως και δεν απάντησε ακόμη : συμφωνεί ή δεν συμφωνεί με την πρόταση της Ν.Δ. και του Προέδρου μας;;; θα ψηφίσει ή όχι την πρόταση της Ν.Δ. και την τροπολογία για την άμεση κατάργηση της διάταξης που προβλέπει τη νέα μείωση των συντάξεων από 1/1/2019.!!!

Αποφασίστε επιτέλους κ. Τσίπρα και αφήστε το γαϊτανάκι της παραπληροφόρησης και του ψεύδους!!!! Συνεννοηθείτε , επιτέλους , με τους υπουργούς σας και τον «εταίρο» σας!!! Ποιος και πότε λέει την πραγματικότητα στον ελληνικό λαό;;;; και δυστυχώς κ. Τσίπρα η πραγματικότητα είναι ότι δεσμεύσατε τη χώρα για πολλά χρόνια ακόμα!!! Τα μέτρα λιτότητας ύψους 5,1 δις ευρώ μέσα στην επόμενη διετία και η υποχρέωση μας για εξασφάλιση πρωτογενούς πλεονάσματος ύψους 3,5% του Α.Ε.Π. μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060 έχουν τις υπογραφές σας.!!!

Ένας είναι ο δρόμος και είναι μονόδρομος για να ξαναβρεί η χώρα μας την πραγματική ανάπτυξη και να επιστρέψει στην κανονικότητα!!!

Ο δρόμος αυτός , είναι οι εκλογές όσο το δυνατόν συντομότερα!!! Η απαλλαγή της Πατρίδας μας από μια κυβέρνηση της οπισθοδρόμησης που επενδύει στο ψέμα και τη συκοφαντία , χάριν της «καρέκλας».!!!

ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.