ΤΟΠΙΚΑ

Μυρίζει καλοκαίρι στο νησί με τον καθαρισμό των παραλιών

Μυρίζει καλοκαίρι στο νησί με τον καθαρισμό των παραλιών
Συνεργεία του Δήμου Μυκόνου βρέθηκαν στον Ορνό και στο Super Paradise και καθάρισαν τις παραλίες
Όλα είναι έτοιμα να αρχίσει το καλοκαίρι στη Μύκονο και σε αυτό το  πλαίσιο προετοιμάζονται άπαντες για  την τουριστική περίοδο που ξεκίνησε  με τον καθαρισμό των παραλιών του νησιού.
Τα συνεργεία του δήμου Μυκόνου καθάρισαν την παραλία στον Ορνό και στο Super Paradise και θα συνεχίσουν σε όλες τις πλαζ του νησιού τις επόμενες μέρες ώστε να είναι όλα έτοιμα.
Ο καθαρισμός των παραλιών αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εικόνα του νησιού και  πραγματοποιείται με  ένα ειδικό μηχάνημα καθαρισμού των ακτών.
Πρωταρχικός στόχος είναι να απομακρύνονται αντικείμενα όπως πλαστικά και μεταλλικά μπουκάλια, αποτσίγαρα , σακούλες πλαστικές και μπάζα.
Παράλληλα σημαντικό είναι  να μην γίνεται κατακράτηση της άμμου ώστε αυτό να επηρεάζει και την φυσική ομορφιά των παραλιών.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.