LIFESTYLE ΤΟΠΙΚΑ

Μύκονος: Το πρώτο φεμινιστικό πάρτι είναι γεγονός

Μύκονος: Το πρώτο φεμινιστικό πάρτι είναι γεγονός

Μια μουσική εκδήλωση – ωδή στη γυναίκα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στη Μύκονο (και κάθε Πέμπτη) στο beach bar- restaurant SantAnna στη παραλία Παράγκα
Το «Las Chicas Picantes» είναι ένα θεματικό πάρτι με κεντρικό πρόσωπο τις γυναίκες, που ως σκοπό έχει να εξυμνήσει τον δυναμισμό τους, εξηγεί στο protothema.gr ο διοργανωτής του μουσικού event, Μάνος Βαμβούκης, μέλος της ομάδας Magna που έχει γράψει την δική της ιστορία στο κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης.

Γι’ αυτό το σκοπό έχουν κληθεί να δώσουν το παρών μερικές απο τις σημαντικότερες performers σε παγκόσμιο επίπεδο , όπως η Chelina Μanuhutu, η Sophia Lin, η dj Kiss κι άλλες. Τις χορογραφίες επιμελείται ο παγκοσμίου φήμης χορογράφος Kiko ενώ το ντεκόρ της θεματικής βραδιάς έχει αναλάβει η Sandrine Montluis απο την εξωτική Μαρτινίκα.

Πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.