ΤΟΠΙΚΑ

«Μύκονος πρώτη Ξανά» ο συνδυασμός του Χρήστου Βερώνη

«Μύκονος πρώτη Ξανά» ο συνδυασμός του Χρήστου Βερώνη
Ο υποψήφιος για την δημαρχία του νησιού Χρήστος Βερώνης παρουσίασε τον συνδυασμό του

Με κοινωνικό σύνθημα: «Με εμάς στην Δημαρχία, την Μύκονο θα την σέβονται» ως κοινωνικό μήνυμα και πλήθος κόσμου παρουσίασε τον συνδυασμό «Μύκονος. Πρώτη Ξανά» ο υποψήφιος για την δημαρχία του νησιού Χρήστος Βερώνης.

Στο κατάμεστο από Μυκονιάτισσες και Μυκονιάτες Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο ο επι πέντε διαδοχικές θητείες δήμαρχος Μυκόνου εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα μετά από απουσία περίπου δέκα ετών. Ο κ. Βερώνης τόνισε ότι απάντησε θετικά στο κάλεσμα της κοινωνίας που του ζήτησε να ξαναβγεί μπροστά και να πάρει στα χέρια του το τιμόνι του κλυδωνιζόμενου σκάφους του Δήμου. Ο ίδιος μίλησε για τα φαινόμενα εγκατάλειψης και παρακμής που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια στο νησί ως αποτέλεσμα της ανεπάρκειας και της αδιαφορίας του σημερινού δημάρχου Κώστα Κουκά. Στην συνέχεια υπενθύμισε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έγιναν επι δημαρχίας του και απογείωσαν τη Μύκονο και προσδιόρισε τις προτεραιότητες που θεμελιώνουν το όραμα της ισχυρής Μυκόνου για τα επόμενα χρόνια

Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τους οποίους συγκροτεί ένα δυναμικό και άρτιο ψηφοδέλτιο.

Το συνδυασμό απαρτίζουν εκπρόσωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, τις επαγγελματικές ομάδες και τα γεωγραφικά διαμερίσματα του νησιού. Ειδικότερα, συμμετέχουν όλοι σχεδόν οι μέχρι πρότινος αντιδήμαρχοι της σημερινής δημοτικής αρχής, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και σύσσωμα σχεδόν τα συμβούλια των δημοτικών κοινοτήτων Μυκόνου και Ανω Μεράς Συμμετέχουν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι και από τους υπόλοιπους συνδυασμούς της σημερινής μειοψηφίας. Να σημειωθεί ότι η μαζική προσέλευση χαρακτηρίζεται από τους δημότες του νησιού ως καθαρή παράσταση νίκης από τον πρώτο γύρο για τον συνδυασμό του κ. Βερώνη.

protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.