ΤΟΠΙΚΑ

Μύκονος: Ο «τυφώνας» Βικτόρια, η ήσυχη Ευγενία και η Χώρα

Μύκονος: Ο «τυφώνας» Βικτόρια, η ήσυχη Ευγενία και η Χώρα

Το «εκρηκτικό» μοντέλο από τη Σουηδία αφίχθη στο νησί από το Σεν Τροπέ και… παρτάρει, ενώ η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου χαλαρώνει στη βίλα της.

Με ιδιωτικό αεροσκάφος προσγειώθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στη Μύκονο η Βικτόρια Σίλβστεντ, η 46χρονη πλέον καλλονή και πρώην «κουνελάκι» του Playboy.

Μπορεί η περίοδος που οι φωτογραφίες της στο Playboy έγραφαν ιστορία να πέρασε, όμως η μοντέλα, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια από τη Σουηδία εξακολουθεί να είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Χθες, διασκέδασε στο Nammos, ενώ κάθε πρωί γυμνάζεται στη βίλα που διαμένει κατά την περίοδο των διακοπών της.
Αντίθετα με αυτήν, η δικιά μας Ευγενία Νιάρχου διάγει πολύ πιο ήρεμες διακοπές, αφήνοντας σπάνια τη βίλα της για κάποια έξοδο στη Χώρα. Εκεί, όπου αργά το βράδυ η κίνηση στα Ματογιάννια θύμιζε… μπλοκαρισμένη λεωφόρο της Αθήνας, την πρώτη μέρα μετά την άρση των μέτρων.

Κάτι αναμενόμενο, αφού το νησί είναι γεμάτο και ο συγκεκριμένος δρόμος στενός, για να χωρέσει τον όγκο των επισκεπτών που βγήκαν για να διασκεδάσουν.

IMG_2795
IMG_2805
IMG_2777
c947b911-9e38-4ae4-af0a-a61984360478

πηγή protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.