ΤΟΠΙΚΑ

Μύκονος: «Μωρ… καρ… θα γαμ… εσένα και την οικογένειά σου» – Με sms απείλησαν συνάδελφο του αρχαιολόγου

Μύκονος: «Μωρ… καρ… θα γαμ… εσένα και την οικογένειά σου» – Με sms απείλησαν συνάδελφο του αρχαιολόγου
Στη Δίωξη Εκβιαστών κατέφυγε τελικά η αρχαιολόγος που δέχθηκε, νωρίτερα σήμερα, απειλητικό sms από άγνωστο αριθμό

Στη Δίωξη Εκβιαστών κατέφυγε ο Συλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων ύστερα από απειλές που δέχθηκε αρχαιολόγος η οποία ασχολείται με τα θέματα της Μυκόνου. Σύμφωνα με τη νέα καταγγελία, η αρχαιολόγος κατέθεσε sms που δέχθηκε από άγνωστο αριθμό το οποίο αναφέρεται σε μία υποτιθέμενη χρηματική δοσοληψία που δήθεν είχε η ίδια με ένα άλλο άτομο  στον Άλιμο πριν από μερικούς μήνες.

Στο απειλητικό sms ο άγνωστος αποστολέας καταφέρεται με υβριστικές φράσεις εναντίον της αρχαιολόγου γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μωρ…καρ…θα γαμ…εσένα και την οικογένειά σου» Η αρχαιολόγος θορυβημένη ενημέρωσε τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων και μαζί με την πρόεδρο, Δέσποινα Κουτσούμπα, μετέβησαν στη Δίωξη Εκβιαστών και στη συνέχεια στο ΤΑ Κυψέλης όπου και κατέθεσε μήνυση για απειλή κατά της ζωής, συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Ο Σύλλογος Αρχαιολόγων ζήτησε από τις Αρχές να λάβουν μέτρα προστασίας για την αρχαιολόγο και την οικογένειά της. Αύριο, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, έχει καλέσει σε συνάντηση όλους του υπαλλήλους συναρμόδιων υπηρεσιών που ασχολούνται με τη Μύκονο, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις ενέργειες του υπουργείου για την προστασία τους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο ΑΤ Κηφισιάς, ο Μανώλης Ψαρρός είχε καταθέσει ως μάρτυρας σε δύο ποινικές υποθέσεις που αφορούν σε παρανομίες που ο ίδιος είχε εντοπίσει σε παραθαλάσσια επιχείρηση εστίασης και διασκέδασης.

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.