ΤΟΠΙΚΑ

ΜΥΚΟNOS IS… Τhe Mykonian Art Scene

ΜΥΚΟNOS IS… Τhe Mykonian Art Scene
Μυκονιάτες καλλιτέχνες, οι οποίοι παρόλο που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους, έχουν ξεχωρίσει ο καθένας στον τομέα του

Το ΜΥΚΟNOS IS… αποτελεί ένα βήμα για τους νέους μυκονιάτες που δραστηριοποιούνται σε κάθε τομέα της Τέχνης και της δημιουργίας. Μυκονιάτες καλλιτέχνες, οι οποίοι παρόλο που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους, έχουν ξεχωρίσει ο καθένας στον τομέα του. Νέοι μυκονιάτες που είτε δραστηριοπούνται στην Μύκονο, είτε σπουδάζουν σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα δίνουν κάθε καλοκαίρι ραντεβού στην Μύκονο και παρουσιάζουν τη δουλειά τους στους κατοίκους της Μυκόνου, στους επισκέπτες αλλά και στο διεθνές κοινό.

Mykonos Art Festival​
27, 28, 29 Ιουλίου 2018 / Δημοτικό Σχολείο Χώρας
ΜΥΚΟNOS IS… (Τhe Mykonian Art Scene)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.