ΤΟΠΙΚΑ

Μύκονος: Η γκλάμουρ βραδιά στην Ψαρού και οι Crystal που… αγνοούνται

Μύκονος: Η γκλάμουρ βραδιά στην Ψαρού και οι Crystal που… αγνοούνται

Με το φεγγάρι να λάμπει και τον αέρα να έχει πέσει, η παραλία της Ψαρού χθες το βράδυ κινήθηκε στους ρυθμούς του Τζόρτζιο Αρμάνι, στο δείπνο που παρατέθηκε για το pop up store του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή που στήθηκε λίγα μέτρα πριν την είσοδο του Nammos.

Εκατόν είκοσι άτομα έδωσαν το παρών, ανάμεσα τους επιχειρηματίες από το νησί και την Αθήνα, που απόλαυσαν ένα μενού που εστίασε σε γεύσεις της θάλασσας.

armani_party___2_

Ο Λεό Πατίτσας, η Μαριέτα Χρουσαλά, ο Χρύσανθος Πανάς και η Μίκι Μπρούνιαντιπρόσωπος του οίκου στην Ελλάδα μεταξύ άλλων απόλαυσαν την φιλοξενία του Ζαννή Φρατζέσκου,που ανέλαβε το κόστος της βραδιάς, αφού οι στολές του προσωπικού στο Nammos είναι Armani.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.