LIFESTYLE ΤΟΠΙΚΑ

Μύκονος: Ferrari στην Ψαρού και Urus στον Πάνορμο!

Μύκονος: Ferrari στην Ψαρού και Urus στον Πάνορμο!

Στο νησί των ανέμων μπορείς να δεις τα πάντα ακόμα και αυτοκίνητα του ονείρου που δεν ενδείκνυνται για τους δρόμους του, όπως το κατακόκκινο θηρίο από το Μαρανέλοπου κάποιος πάρκαρε στο Nammos Village.
Νησί της glam υπερβολής; Το μέρος που μπορείς να ζητήσεις μια φιάλη Romane Conti των 30.000 ευρώ και να στο φέρουν; Η Μύκονος είναι αυτά και πολλά άλλα, ένα μέρος που απευθύνεται πλέον αυστηρά σε ανθρώπους με υψηλά εισοδηματικά κριτήρια που μπορούν να ξοδέψουν σε μια μέρα από είκοσι έως εκατό χιλιάδες ευρώ.

Κανείς σχεδόν δεν εκπλήσσεται με τίποτε από όλα όσα γίνονται στην Μύκονο, ούτε καν με τα ονειρικά αυτοκίνητα που μπορείς να δεις έτσι ξαφνικά μπροστά σου, όπως την κατακόκκινη Ferrari 488 GTB.

Το  συγκεκριμένο «θηρίο» από το εργοστάσιο του Μαρανέλο εθεάθη προ ημερών να αναπαύεται στο Nammos Village και όσοι το είδαν αναρωτήθηκαν πως στο καλό κυκλοφορεί κάποιος με αυτό στη Μύκονο.

Οι δρόμοι του νησιού δεν ενδείκνυνται για το συγκεκριμένο τετράτροχο όνειρο και τα 661 άλογά του, τα οποία το εκτοξεύουν από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα.

Αντίθετα, πιο ταιριαστό φαντάζει το  SUV «κτήνος» της Lamborghini, μια μαύρη Urus σε απόχρωση Graphite Capsule εμποτισμένη με πράσινες πινελιές -το συγκεκριμένο χρώμα ονομάστηκε Verde Scandal από την εταιρία- το οποίο έκλεψε τα βλέμματα στην είσοδο του Principote στον Πάνορμο.

Κάτι αναμενόμενο για ένα αυτοκίνητο που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ και μπορεί να υπομείνει άνετα τις ανηφόρες «μαχαίρι» που καταλήγουν σε ονειρικές βίλες με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Πηγή newsauto.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.