ΤΟΠΙΚΑ

«Μύκονος Αξιών» η ονομασία του συνδυασμού και το λογότυπο του Νίκου Γκέλου για την διεκδίκηση του Δήμου Μυκόνου

«Μύκονος Αξιών» η ονομασία του συνδυασμού και το λογότυπο του Νίκου Γκέλου για την διεκδίκηση του Δήμου Μυκόνου
Ο Νίκος Γκέλος έδωσε στην δημοσιότητα το λογότυπο του συνδυασμού του για την διεκδίκηση της δημαρχίας του νησιού
Ο Νίκος  Γκέλος παρουσιάζει το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού του “Μύκονος Αξιών” για πρώτη φορά από την ημέρα που έκανε γνωστή την υποψηφιότητα του.
«Μέσα σε μια εποχή γεμάτη αβεβαιότητα και αναζήτηση των χαμένων ιδανικών ο Νικόλας Γκέλος επιλέγει να πορευτεί με οδηγό τις Αξίες που χάνονται και όπως φανερώνει και το έμβλημα που επέλεξε, δουλεύει προς την κατεύθυνση μιας ουσιαστικής πολιτικής πρότασης που θα υπενθυμίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι χωρίς αξίες δεν μπορεί να υπάρξει προκοπή για όλους.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση της πρόθεσης του να διεκδικήσει την δημαρχία  στις εκλογές του Οκτωβρίου με ένα ολιγόλεπτο σποτάκι που μιλούσε γι΄αυτές, ο Νικόλας Γκέλος έρχεται σήμερα να ολοκληρώσει την εικόνα που δημιούργησε, με τον τίτλο της παράταξής του «Μύκονος Αξιών» και οδηγό τον Καβάφη.

Ο Νικόλαος Γκέλος έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού του “Μύκονος Αξιών” περπάτα μπροστά, ρώτα το χθες, φανερώνοντας ότι με οργανωμένα βήματα ο κ. Γκέλος στήνει σιγά-σιγά την υποψηφιότητά του.
Μέσα σε μια εποχή γεμάτη αβεβαιότητα και αναζήτηση των χαμένων ιδανικών ο Νικόλας Γκέλος επιλέγει να πορευτεί με οδηγό τις Αξίες που χάνονται και όπως φανερώνει και το έμβλημα που επέλεξε, δουλεύει προς την κατεύθυνση μιας ουσιαστικής πολιτικής πρότασης που θα υπενθυμίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι χωρίς αξίες δεν μπορεί να υπάρξει προκοπή για όλους.»
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.