ΤΟΠΙΚΑ

Μπροστά στο μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία;

Μπροστά στο μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία;
Στα πρόσωπα των παιδιών βρέθηκαν σημάδια και εκδορές

Πυκνώνει το μυστήριο με τον θάνατο των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, καθώς νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες και τον χρόνο που κατέληξαν.
Η μητέρα των τριών κοριτσιών δίνει νέες απαντήσεις για τα σημάδια και τις εκδορές που, όπως φαίνεται σε οπτικό υλικό, είχαν τα παιδιά. Η 33χρονη σε επικοινωνία που είχε με την Ζήνα Κουτσελίνη μέσω μηνυμάτων μίλησε αναφορικά με τις εκδορές και τις αμυχές που φέρεται να είχε η Μαλένα στη μύτη της – το πρώτο παιδί της οικογένειας που έφυγε από τη ζωή – και προκύπτουν από φωτογραφίες.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο, οι φωτογραφίες του παιδιού από την ιατροδικαστική εξέταση επανεξετάζονται, καθώς φαίνεται ότι τα σημάδια ήταν σε σημείο που δύσκολα θα μπορούσαν να έχουν γίνει από ένα παιδί και είχαν διαγώνια φορά.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.