ΤΟΠΙΚΑ

«Μπράβο στην δημοτική αρχή και στον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά»

«Μπράβο στην δημοτική αρχή και στον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά»
Αυτοψία έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκος Βιγλιάρης στα έργα που γίνονται στον οδικό άξονα προς Καλαφάτη

Αυτοψία έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκος Βιγλιάρης και στον οδικό άξονα προς Καλαφάτη και δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα τόσο στον δήμαρχο όσο και στον υπεύθυνο αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Αλέκο Κουκά.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πηγαίνοντας για θέμα της ΔΕΥΑΜ ,με μεγάλη χαρά είδα στον δρόμο προς Καλαφάτη να έχουν αρχίσει οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του.

Γίνεται καθάρισμα,φρεζάρισμα και μετά θα πέσει η άσφαλτος.Ενημερώνω ότι τις επόμενες βδομάδας θα ασφαλτοστρωθούν όλοι οι δρόμοι της Μαους,καθώς και ο δρόμος προς Μοροέργο.

Για να μην ακούω πάλι ότι είναι προεκλογικό όλο αυτό,οφείλω να πω ότι η διαδικασία για να γίνει αυτή η εργολαβια έχει ξεκινήσει από το 2020.

Δυστυχώς έτσι δουλεύει το δημόσιο.Να θυμίσω ότι η προηγούμενη εργολαβια ασφαλτόστρωσης έγινε πράξη μετά τις τελευταίες δημοτικες εκλογες.Όχι πριν μετά.Πολλά μπράβο στον δήμαρχο ,την τεχνική υπηρεσία και τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Αλεκάρα Κουκά.Επίσης θέλω να συγχαρώ και την νέα πρόεδρο της Άνω Μεράς για την στάση της και την συμβολή της στα θέματα…Συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Άλλοι κάνουν προεκλογικό αγώνα,εμείς αγώνα για την αντιμετώπιση την προβλημάτων της καθημερινότητας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.