ΤΟΠΙΚΑ

Μπαράζ συναντήσεων του δημάρχου με υπουργούς

Μπαράζ συναντήσεων του δημάρχου με υπουργούς
Σε μια σειρά επαφών στην Αθήνα με τους υπουργούς της κυβέρνησης ο δήμαρχος Κουκάς μέριμνα για όλα τα θέματα
Δεν χάνει ούτε ώρα ο Δήμαρχος της  Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και σχεδόν σε καθημερινή βάση συνεχίζει τις επαφές του  με υπουργούς καθώς από τους πρώτους κιόλας μήνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έχει κάνει απανωτές συναντήσεις.
Στο πλαίσιο αυτό το πρωί της Πέμπτης συναντήθηκε  με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί σε σχέση με τις υποδομές και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του υπουργείου Ανάπτυξης στο twitter:
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνο Κουκά. Στο επίκεντρο της συζήτησης τα προβλήματα υποδομών του νησιού και οι δυνατότητες επίλυσης τους pic.twitter.com/b0S586Igbt
— Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (@MinDevGR) January 16, 2020
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς επισκέφθηκε τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ και πέτυχε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία γραφείου ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) στη Μύκονο στο προσεχές διάστημα.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ένα χρόνιο αίτημα του Δήμου Μυκόνου και των πολιτών της με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όπως σχολίασε και ο δήμαρχος Μυκόνου με ανάρτηση του μετά τη συνάντηση.
Όπως σχολίαζεται από υψηλόβαθμους κυβερνητικούς, ο Κωνσταντίνος Κουκάς, αποτελεί από τις περιπτώσεις των νέων αυτοδιοικητικών με έντονη παρεμβατικότητα έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο το καλό της Μυκόνου και των κατοίκων της.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.