ΤΟΠΙΚΑ

Μπαράζ συλλήψεων στη Μύκονο για διάφορα αδικήματα

Μπαράζ συλλήψεων στη Μύκονο για διάφορα αδικήματα

Την 01-08-2023 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 25 ετών οι οποίοι βραδινές ώρες της 31-07-2023 αφαίρεσαν τσάντα ημεδαπού που περιείχε 150€ και αντικείμενα. Τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Σύλληψη (3) μη νόμιμων αλλοδαπών για οικοδομικές εργασίες
Την 01-08-2023 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 30, 43 και 49 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον, ο 30χρονος και ο 43χρονος διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού

Την 01-08-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε κατάστημα

Την 01-08-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 25χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο όπως διαπιστώθηκε καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά

Την 02-08-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 28χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5,1- γραμμ. κοκαΐνης.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.