ΤΟΠΙΚΑ

Μόνο εμβολιασμένοι θα έπρεπε να πηγαίνουν στα νησιά

Μόνο εμβολιασμένοι θα έπρεπε να πηγαίνουν στα νησιά

Ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου χαρακτήρισε «λάθος» την απόφαση να έχουν δικαίωμα να ταξιδέψουν στα νησιά και όσοι δεν έχουν πλήρως εμβολιαστεί και χαρακτήρισε ως «ανεπίτρεπτη τη χαλάρωση στα νησιά», με αφορμή τη Μύκονο.
«Λάθος. Στα νησιά έπρεπε να πάνε μόνο οι εμβολιασμένοι. Ο κόσμος δεν πάει εκεί για να πάει εκκλησία, πάει για να διασκεδάσει. Η χαλάρωση είναι δεδομένη. Δεν μπορεί ν’ αφήσει η Πολιτεία αυτή την έξαρση των κρουσμάτων που βλέπουμε στα νησιά. Διότι αυτή είναι η καταστροφή μας», είπε κατηγορηματικά ο Νίκος Καπραβέλος και στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους: «Έχω μάθει να είμαι αποτελεσματικός για να μην χάσω ανθρώπινες ζωές, δεν είμαι και τόσο δημοκρατικός σε σχέση με τις ευαισθησίες που βλέπετε γενικώς σε ώρα πανδημίας. Αν θέλουμε να μετατρέψουμε την πανδημία σε μια διαχειρίσιμη απειλή χωρίς θανάτους ο υποχρεωτικός καθολικός εμβολιασμός και ο περιορισμός των ανεμβολίαστων είναι μονόδρομος».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.