ΤΟΠΙΚΑ

Μισό ευρώ παραπάνω το λίτρο από την Αθήνα πωλείται η αμόλυβδη βενζίνη στη Μύκονο

Μισό ευρώ παραπάνω το λίτρο από την Αθήνα πωλείται η αμόλυβδη βενζίνη στη Μύκονο

Μισό ευρώ παραπάνω από την Αθήνα πωλείται η αμόλυβδη βενζίνη στη Μύκονο. Μεγάλη η διαφορά και στο πετρέλαιο κίνησης…

Ένα από τα θέματα που αντιμετωπίζουν όσοι επισκέπτονται τα νησιά τους καλοκαιρινούς μήνες αφορά στις τιμές των καυσίμων. Η διαφορά συγκριτικά με τα αστικά κέντρα είναι μεγάλη και ισχύει τόσο για τα απομακρυσμένα νησιά όσο και για τα λεγόμενα γνωστά νησιά όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη κ.ά.

Στη Μύκονο όπου το… χρήμα ρέει άφθονο, είναι γνωστό πως οι τιμές πολλές φορές χτυπούν κόκκινο το διάστημα που το νησί βουλιάζει από κόσμο. Όπως όμως φαίνεται η ίδια κατάσταση με τις τιμές ισχύει και τους χειμερινούς  μήνες.

Η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων αγγίζει τα 2.25 ευρώ όταν την ίδια στιγμή στην Αθήνα κυμαίνεται στο 1.75 ευρώ ανά λίτρο.

Αντίστοιχα το πετρέλαιο κίνησης διατίθεται στην τιμή των 2.10 ευρώ ανά λίτρο ενώ στην Αττική κυμαίνεται κάτω από το 1.70 ευρώ στο λίτρο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.