ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυση κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή από πατέρα θύματος

Μήνυση κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή από πατέρα θύματος

Οι πρώτες νομικές διαδικασίες κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την τραγωδία στα Τέμπη (αλλά θα είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της ΝΔ), έχουν αρχίσει να δρομολογούνται.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που επέβαινε στο τρένο και έχασε τη ζωή του κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του να καταθέσει μήνυση και στη συνέχεια αγωγή στον κ. Καραμανλή.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο MEGA, υπογραμμίζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του -μέχρι πρότινος υπουργού- όπου είχε εγγυηθεί ότι οι σιδηροδρομικές μεταφορές είναι ασφαλείς.

“Η μήνυση αυτή θα πάει προσωπικά προς τον κ. Καραμανλή. Είχε εγγυηθεί ότι οι σιδηροδρομικές μεταφορές είναι ασφαλείς για τον ελληνικό λαό. Εμείς δεν θα σταματήσουμε να αναζητούμε τις ευθύνες”, είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.