ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου

Μήνυμα του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου

«Σήμερα είναι μέρα διπλής γιορτής για τον Ελληνισμό. Γιορτή της Πίστης μας. Της Ορθοδοξίας. Και γιορτή της μνήμης των αγώνων του Έθνους.

Για πρώτη φορά, χωρίς εορταστικές εκδηλώσεις λόγω των συνθηκών, ο καθένας μας, η καθεμιά από εμάς γιορτάζει εσωτερικά και στρέφει το βλέμμα του/της στην Ιστορία μας, αναζητώντας δύναμη και απαντήσεις.

Και η Ιστορία μας πάντα μας έδινε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τα δύο. Τιμούμε τους Αγώνες των προγόνων μας, τιμούμε την Πίστη μας σήμερα, με μία μεγάλη δέσμευση, ατομική και συλλογική: ότι και η δική μας γενιά θα νικήσει το δικό της πόλεμο. Μένουμε όρθιοι με επιμονή, με αποφασιστικότητα, με προσήλωση στον στόχο, μέχρι να έρθει η νίκη.

Χρόνια Πολλά!

Γιώργος Χατζημάρκος

Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.