ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση από τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση από τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά
Η διαιτησία ήταν σφαγιαστική στη Σύρο και ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς βγαίνει μπροστά.

Πυρ και μανία είναι οι άνθρωποι του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ με την διαιτησία του αγώνα απέναντι στον ΑΟ ΣΥΡΟΥ.

Τα παράπονα των ανθρώπων της ομάδας και του προέδρου Αλέκου Κουκά ήταν έντονα καθώς σε αρκετές φάσεις ο διαιτητής δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων του σημαντικού αγώνα.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα λάθη του διαιτητή ήταν ανθρώπινα και όχι εσκεμμένα, σύμπτωση όμως επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και αυτό γιατί και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ίδιο διαιτητή(Ανδρικόπουλος) είχαμε παράπονα.

Θεωρήσαμε τότε ότι ήταν μια άτυχη στιγμή.

Χτες στη Σύρο ο διαιτητής μας καταδίκασε σε ήττα καθώς σε πολλές περιπτώσεις σφύριζε ανάποδα.

Σκεφτόμαστε όλα τα ενδεχόμενα, δεν θα αντιδράσουμε αν θερμώ αλλά δεν θα αφήσουμε την ομάδα και την ιστορία της απροστάτευτη.

Όλα τα βλέπουμε, όλα τα ακούμε και θα ενεργήσουμε αμέσα προς κάθε κατεύθυνση που θα προσπαθήσει να βάλει φρένο στον ιστορικό ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ γιατί παραμένει η απορία σε όλους μας , από που προέρχεται όλη η αυτή η διαιτητική κόντρα προς την ομάδα μας τις τελευταίες αγωνιστικές»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.