ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα απόλυτης κυριαρχίας Κουκά με το καλημέρα και με 89 υποψήφιους

Μήνυμα απόλυτης κυριαρχίας Κουκά με το καλημέρα και με 89 υποψήφιους
Δεν είναι μόνο πόσους έχεις υποψήφιους αλλά και ποιους έχεις στην ομάδα σου.

Η γνωστοποίηση της υποψηφιότητας του συνδυασμού Πρωτοβουλία Δράσης και μάλιστα με τον εντυπωσιακό αριθμό των 89 υποψηφίων όταν το ελάχιστο οριο είναι τριανταπέντε  έχει δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση στο νησί από το απόγευμα.

Βέβαια σημασία απόλυτη δεν έχει πόσους ακριβώς βάζεις αλλά και ποιους βάζεις στην ομάδα σου και σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Κ.Κουκάς έχει φτιάξει μια ντριμ τιμ που δεν είναι έτοιμη να διεκδικήσει αλλά να διοικήσει το νησί την επόμενη τετραετία.

Οι επιλογές έγιναν με γνώμονα το τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας και αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι το γεγονός ότι πολλοί ήταν εκείνοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι αλλά έγινε με πολύ προσεκτικό τρόπο αξιολόγηση όλων των υποψηφίων.

Αυτό γιατί δεν αποκλείεται να δούμε συνδυασμούς να γεμίζουν με υποψήφιους χωρίς προηγούμενη πολιτική εμπειρία, να τους έχουν βάλει «μπροστά»με μοναδικό και κύριο στόχο να γεμίσουν τα ψηφοδέλτια και τους συνδυασμούς.

Οι επόμενες μέρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.