ΤΟΠΙΚΑ

ΜΙΝΟΑΝ LINES: Oλοκληρώθηκε η συμφωνία με τη Sea Jets για τη μακρόχρονη ναύλωση του “Santorini Palace”

ΜΙΝΟΑΝ LINES: Oλοκληρώθηκε η συμφωνία με τη Sea Jets για τη μακρόχρονη ναύλωση του “Santorini Palace”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Minoan Lines, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Sea Jets για τη μακρόχρονη ναύλωση του High-Speed Catamaran “Santorini Palace”.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σε συνέχεια μιας επιτυχημένης χρονιάς και στα πλαίσια της εταιρικής επιχειρηματικής στρατηγικής, η ΜΙΝΟΑΝ LINES ανακοινώνει πως ολοκληρώθηκε συμφωνία με τη Sea Jets για τη μακρόχρονη ναύλωση του πλοίου High-speed Catamaran SANTORINI PALACE.

Η ΜΙΝΟΑΝ LINES έχει θέσει ως στρατηγική προτεραιότητα την ανάπτυξη της γραμμής ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ, όπου όλα ξεκίνησαν, καθώς και την ανανέωση του στόλου της, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη ανάθεση και εκμετάλλευση του λιμένος Ηρακλείου, σε κοινοπραξία με την Grimaldi Euromed SpA, στοχεύοντας να συνεχίσει να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της.

Ακόμη, σημαντική παράμετρο της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας αποτελεί η παρουσία της στην Αδριατική, μέσω του Kydon Palace, στη Γραμμή Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι, με ελληνική σημαία και ελληνικά πληρώματα, σε συνδυασμό με την πρόσφατη ανάθεση της εκμετάλλευσης του λιμένος Ηγουμενίτσας στην κοινοπραξία των εταιρειών Grimaldi Euromed SpA – Μινωικές Γραμμές ΑΝΕ και Επενδυτική Κατασκευαστική Εμπορική και Βιομηχανική ΑΕ.

Η παραγωγή ωφελειών στην τοπική κοινωνία, η ενίσχυση των θέσεων εργασίας, η παροχή άριστων υπηρεσιών στους επιβάτες και οι υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας των πλοίων, υπήρξαν εξ αρχής και συνεχίζουν να αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους, που διαμόρφωσαν την εταιρική κουλτούρα και την ιστορία της MINOAN LINES για πάνω από 50 έτη.

Σχετικά με τη MINOAN LINES

Η εταιρία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. ιδρύθηκε στις 25 Μαΐου 1972, στο Ηράκλειο Κρήτης. Το 2022 συμπλήρωσε 50 έτη λειτουργίας και προσφοράς υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό και στις μεταφορές φορτηγών οχημάτων. Από το 2008 είναι μέλος του Ιταλικού Ομίλου Grimaldi, ενός εκ των μεγαλύτερων μεταφορέων οχημάτων και μηχανημάτων παντός τύπου (roll-on/roll-off), εμπορευματοκιβωτίων και επιβατών στον κόσμο. Ο Όμιλος Grimaldi εδρεύει στη Νάπολη Ιταλίας, με υποκαταστήματα σε περισσότερες από 25 χώρες, 17.000 υπαλλήλους και πάνω από 130 πλοία που προσεγγίζουν περισσότερα από 140 λιμάνια παγκοσμίως.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.