ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

«Μίλησε η ψυχή και η καρδιά όλων, αφιερώνω σε όλους τους Μυκονιάτες την νίκη»

«Μίλησε η ψυχή και η καρδιά όλων, αφιερώνω σε όλους τους Μυκονιάτες την νίκη»
Ο ηγέτης της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ μίλησε αποκλειστικά στο MykonosVoice για το θαύμα της παραμονής στην Γ´ΕΘΝΙΚΗ

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα της Νάξου ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς μίλησε αποκλειστικά στο MykonosVoice για την τεράστια επιτυχία όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα της παραμονής στην κατηγορία.

«Οι κόποι και οι προσπάθειες όλων μας είχαν αποτέλεσμα και αυτό μας κάνει περήφανους και συγκινημένους.Είναι μια μέρα χαράς για το νησί και τον αθλητισμό και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που δούλεψαν για την επιτυχία να σωθεί η ομάδα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά που αναγκαστήκαμε λόγω της πανδημίας να παίξουμε λίγα παιχνίδια.Είναι μια συλλογική προσπάθεια ο ανέφικτος για πολλούς άθλος της παραμονής. Κάναμε τους Μυκονιάτες περήφανους για την ομάδα μας που είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Μας είχαν καταδικασμένους αλλά στο τέλος μίλησε η ψυχή και καρδιά όλων»

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς λιγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Τσίκινη, τον Πέτρο Γιαβρουτα και τον Λορέντσο Φρέρη .

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.