ΤΟΠΙΚΑ

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο Καλό Λιβάδι…»

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο Καλό Λιβάδι…»
Με δημόσια τοποθέτηση του ο Πέτρος Σταυρακόπουλος παραδέχεται ότι μίλησε με την εταιρία στο Καλό Λιβάδι και δίνει την δική του εκδοχή

Με μια δημόσια τοποθέτηση του πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος της Άνω Μεράς κ.Πέτρος Σταυρακόπουλος τοποθετήθηκε αναφορικά με το θέμα που προέκυψε μετά την ανακοίνωση της εταιρίας στο Καλό Λιβάδι και τα δημοσιεύματα πανελληνίων ΜΜΕ που αναφέρονται στο πρόσωπο του.

Με ειρωνικό και υποτιμητικό ύφος  έναντι του MykonosVoice και των συντακτών του ο πρόεδρος της Άνω Μεράς ,αφού πράγματι επιβεβαιώνει την συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας και επίσημα, αναφέρει την δική του εκδοχή για τα γεγονότα, για πρώτη φορά μάλιστα και μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από το σύνολο των ΜΜΕ της χώρας.

Ο «επώνυμος» κ.Σταυρακόπουλος, ο οποίος προφανώς και αγνοεί βασικούς κανόνες των δημοσίων προσώπων, προφανώς και δεν απαντά στις απορίες κανενός συντάκτη αλλά της κοινωνίας του νησιού και τον πολιτών που είναι στα κάγκελα με ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Για τα υπόλοιπα θα κριθεί και ο ίδιος, όπως όλοι στον δημόσιο λόγο του.

Διαβάστε την εκδοχή του κυρίου Σταυρακόπουλου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

«Προς υπάλληλο- δημοσιογράφο Μykonos voice.
Σε συνέχεια σημερινού δημοσιεύματός σας, το οποίο αφήνει αιχμές προς στο πρόσωπο μου και προκειμένου να λυθούν οι απορίες του ανώνυμου δημοσιογράφου, και σε αυτούς που δεν με ξέρουν ή δεν μίλησα μαζί τους (διότι αυτό το διάστημα έχω επικοινωνήσει με αρκετούς συμπολίτες μου), σας ενημερώνω, ότι βρέθηκα στο Καλό Λιβάδι, προκειμένου να διαπιστώσω την αποκατάσταση προβλήματος εκροής νερού, αμφιβόλου προελεύσεως, σε κοινόχρηστο χώρο.

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος μου γνωστοποίησε ότι αποκατέστησε το πρόβλημα, ενώ παράλληλα με ενημέρωσε, ότι θα προχωρήσει σε εργασίες διαμόρφωσης, από εβδομάδα, στον συγκεκριμένο χώρο.

Όταν εξέφρασα την απορία μου για το δημόσιο χώρο, με ενημέρωσαν ότι έχουν ήδη σύμβαση μίσθωσης από την ΕΤΑΔ και θα προχωρήσουν σε εργασίες.

Επίσης ότι έχουν ενημερώσει ήδη συγκεκριμένο υπάλληλο του Δήμου και θα διαβιβάσουν τα απαραίτητα έγγραφα στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου και στο στο Α.Τ. Μυκόνου .
Αυθημερόν ενημέρωσα το Κοινοτικό συμβούλιο και ορίσαμε συνάντηση με σκοπό το έκτακτο συμβούλιο του Σαββάτου, όπου ομόφωνα πάρθηκε απόφαση για την ακύρωση των συμβάσεων, όχι μόνο της συγκεκριμένης επιχείρησης αλλά και σε όλη την Ανω Μέρα.

Φίλε ανώνυμε δημοσιογράφε ή «υπάλληλε», γνωρίζω ότι ενόχλησε που η κοινότητα αντέδρασε πρώτη, γνωρίζω ότι ενοχλεί ότι η κοινότητα έχει λόγο και φωνή .
Ψάξε να βρεις αλλού τους ενόχους με τα έξεις απλά ερωτήματα :
1) Γιατί δεν σταματούν οι εργασίες ακόμα και σήμερα, ενώ έχει βγει απαγόρευση εργασιών ;
2)Γιατί δεν έχει δοθεί εντολή για πρόστιμο ακόμα ;
3)Γιατί γίνονται οικοδομικές εργασίες όχλησης τέλος Ιουλίου σε πολυσύχναστη περιοχή ;
4)Γιατί δεν έχουμε επίσημα την απάντηση της ΕΤΑΔ ;
Η Μύκονος και η Άνω Μερά είναι πληγωμένη, γιατί προσπαθούν να περιορίσουν στους πολίτες της, την πρόσβαση σε ακόμα μια παραλία.
Είμαστε υπερήφανοι που σαν κοινότητα κινήσαμε πρώτοι τα νήματα για το έκτακτο ΔΣ, αλλά οι Μυκονιάτες δεν θέλουν λόγια, θέλουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στις παραλίες και δεν μπορεί να τους φιμώσει κανείς.
Οι απειλές, η ανθρωποφαγία και οι εκβιασμοί, όχι στην Μύκονο, όχι στην Άνω Μερά.
Μόνο ουσία και λύσεις.
Ευχαριστώ
Πέτρος Σταυρακοπουλος

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.